حذف اکانت فیس بوک برای همیشه
اینترنتکامپیوتر

حذف اکانت فیس بوک برای همیشه

چگونه می توانید صفحه Facebook خود را غیر فعال کرده یا حذف کنید

مطالب زیادی در رابطه با حذف یا غیر فعال کردن اکانت فیس بوک در گوگل جست جو می شود مثل عبارات زیر که جواب همه این سئوالات در این پست آموزشی ارائه دادیم.

چگونه اکانت فیسبوک خود را بصورت کامل و دائمی حذف کنیم

حذف اکانت فیس بوک برای همیشه

غیر فعال کردن اکانت فیس بوک

حذف شدن از فیس بوک

حذف صفحه فیس بوک

و….

 غیر فعال کردن صفحه Facebook

ممکن است بخواهید هر بار که از اکانت Facebook خود خارج می شوید آن را غیر فعال کرده و هنگام استفاده مجدد آن را فعال کنید. این کار باعث می شود که صفحه Facebook شما و اطلاعاتتان در مواقعی که آنلاین نیستید برای دیگران، از جمله دوستانتان قابل دسترسی نباشد، اما اطالاعات شما پاک نخواهد شد و در هنگام ورود مجدد به اکانت در دسترس قرار میگیرند.

برای غیر فعال کردن اکانت Facebook خود اقدامات زیر را انجام دهید:

مرحله ۱. از منوی کرکره ای واقع در گوشه ی بالای راست صفحه گزینه Account Settings را انتخاب کنید.

تصویر ۱: منوی تنظیمات

مرحله ۲. بر روی در منوی چپ کلیک کنید.

مرحله ۳. سپس Facebook با به نمایش گزاردن پرسشنامه ای حاوی سوالاتی در مورد اینکه چرا می خواهید اکانت خود را غیر فعال کنید سعی خواهد کرد تا شما را قانع کند از این کار منصرف شوید. مهمترین نکته در این قسمت آنست که چنانچه شما تنها گرداننده یک صفحه یا گروه (مثلا صفحه مربوط به یک سازمان یا فعالیت) در Facebook هستید، اگر می خواهید که در صورت غیرفعال کردن اکانتتان این صفحه ها از مدار خارج نشود، باید فردی را به عنوان گرداننده آن صفحات تعیین کنید.

تصویر ۲: تایید غیر فعال شدن صفحه کاربر

مرحله ۴. بر روی در پایین صفحه کلیک کنید.

مرحله ۵. رمز عبور خود را وارد کرده و بر روی کلیک کنید.

مرحله ۶. برای کنترل امنیتی می بایستی یک سری اعداد و حروف تصادفی را در کادر مربوطه وارد کرده و بر روی کلیک کنید.

حذف کردن پروفایل Facebook

غیر فعال کردن اکانت Facebook این امکان را به شما می دهد تا با بازگشت به اکانت به تمام اطلاعات خود دسترسی پیدا کنید. اما، اگر نمی خواهید دیگر از Facebook استفاده کنید، میتوانید تمامی اطلاعات موجود در پروفایل خود را پاک کنید. در صورت انجام این عمل، تمامی اطلاعات ذخیره شده در اکانت Facebook مانند عکس ها و پیام ها از دسترس شما خارج خواهند شد. با وجود این، به شما فرصت داده خواهد شد تا پیش از حذف کردن پروفایل خود نسخه ای این اطلاعات را دانلود کنید.

مرحله ۱. به https://www.facebook.com/help/delete_account مراجعه کنید.

تصویر ۳: صفحه پاک کردن پروفایل

مرحله ۲. بر روی کلیک کنید.

مرحله ۳. به منظور کنترل امنیتی، رمز عبور خود را وارد کرده و حروف و اعداد تصادفی را در کارد مربوطه تایپ کنید.

تصویر ۴: کنترل امنیتی نهایی

مرحله ۴. بر روی کلیک کنید. سپس پیامی ظاهر خواهد شد حاوی این مطلب که اکانت شما ظرف مدت ۱۴ روز حذف خواهد شد.

برای حذف اکانت همچنین می توانید به آدرس privacy@facebook.com ایمیلی را ارسال کرده و حذف اکانت خود را تقاضا کنید.

توجه: با وجود این، Facebook مشخصا اعلام نکرده است که آیا اطلاعات شما بصورت دائمی از بانک اطلاعاتی اش حذف خواهد شد یا خیر. در اینصورت، مقامات ذیصلاح هنوز می توانند دسترسی به اطلاعات کاربران را درخواست کنند. علاوه براین، حذف کردن تنها بر روی اطلاعاتی اعمال می شود که مستقیما با اکانت شما مرتبط می باشند. اطلاعات مربوط به فعالیتهای فیسبوکی شما مانند پست کردن مطلب به یک گروه، یا ارسال پیام به اشخاص، حذف نخواهند شد.

یا برای حذف کامل از فیس بوک روش زیر استفاده کنید.:

پس از ورود به حساب کاربری خود به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.facebook.com/policy.php#!/help/contact.php?show_form=delete_account

با انتخاب گزینه Submit درخواست حذف حساب کاربری شما ارسال می‏شود.
دقت کنید با این کار به هیچ وجه امکان بازیابی حساب کاربری نیست، در نتیجه با اطمینان کامل این کار را انجام دهید!

برچسب ها

آریو اشراقی راد

از بچه ی خون گرم جنوب (خوزستان) - با اشتراک گذاری و معرفی مطالب سایت به دوستان خود در شبکه های اجتماعی ما را حمایت کنید ID تلگرام asdownload-net@

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن