تکنولوژی و فناوریدانستنی ها

20 کشور ثروتمند آسیا در سال 2015 – حدس بزنید اولین کشور کدام هست؟

اکثر کشورهای نیمه توسعه یافته در آسیا با رشد اقتصادی و درآمد سرانه بالا روند توسعه یافته گی کاذب را طی کردند. این کشورها به کمک منابع زیر زمینی مثل نفت و گاز توانسته اند درآمد سرانه بعضی از قشار جوامع خود را بالا ببرند. و با تمرکز بر روی یک یا چند شهر و مدرنیزه کردن آن خود را مشابه کشورهای جهان اول نشان دهند. نیمی از جمعیت جهان در قاره آسیا زندگی می کنند. ثروت زیر زمینی به پیشرفت سریع و مصرف گرایی در بعضی از این جوامع کمک کرده است.

البته این کشورها از لحاظ سرانه تولید ناخالص داخلی رتبه بندی شده اند و گرنه خیلی از آنها به اندازه یک صدم ژاپن ثروتمند نیستند.

در این مقاله شما را با 20 کشور ثروتمند آسیا که بیشترین درآمد سرانه و تولید ناخالص را دارند آشنا خواهیم . پس با ای اس دانلود همراه باشید.

 

20. آذربایجان

 سرانه تولید ناخالص داخلی: 9،500 $

بیشتر ثروت کشور آذربایجان از صادرات نفت و گاز به دست می آید. این کشور با داشتن جمعیت کم معادن زیر زمینی و جاذبه های گردشگری که دارد. توانسته در مدت زمان کوتاه به رشد اقتصادی برسد. طلا، نقره، آهن، مس، تیتانیوم، کروم، منگنز، کبالت، مولیبدن، سنگ معدن پیچیده و آنتیموان در این کشور نیز یافت می شود. همچنین دارای ظرفیت های بالای کشاورزی نیز هست.

 

Azerbaijan

 

 

19. تایلند
ارز: بات تایلند
سرانه تولید ناخالص داخلی : 9،875 $

 

تایلند رشد سریع اقتصادی بین سال های 1985 و 1996 تجربه کرده و به یک کشور تازه صنعتی تبدیل شده است. و یک صادر کننده عمده. تولیدات کشاورزی نیز هست. تایلند یکی از پردرآمدترین کشورهای جهان در زمینه گردشگری هست. تایلند در میان کشورهای آسه آن رتبه دوم را در کیفیت زندگی HDI دارد. و به یک قدرت اقتصادی در جهان تبدیل شده است.

 

Thailand

 

18. قزاقستان
ارز: قزاقستان تنگه
سرانه تولید ناخالص داخلی : 14،391 $

 

kazakhstan

 

قزاقستان از آخرین جمهوریهای شوروی بود پس از انحلال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991. توانسته با تولید نفت به رشد اقتصادی برسد. به طور متوسط 8 درصد مردم در دهه گذشته رشد اقتصادی داشته اند. قزاقستان اولین کشور جدا شده از شوری بود که بدهی های خود را به صندوق بین المللی پول 7 سال جلوتر پرداخت کرد.

 

17. لبنان
ارز: پوند لبنان

سرانه تولید ناخالص داخلی : 14،845 $

 

بله رده هفدم به کشور لبنان اختصاص دارد. علارغم جنگ های اخیر این کشور یکی از مرفع ترین کشورهای آسیا است.

Lebanon

 

16. مالزی
ارز: رینگیت مالزی

سرانه تولید ناخالص داخلی : $ 17.748

http://asdownload.net/blog/wp-content/uploads/2015/05/Malaysia.jpg

 

مالزی کشوری خود توسعه یافته در جنوب شرق آسیا. مالزی 50 سال است که روند توسعه خود را همچنان ادامه می دهد. توسعه و پیشرفت مالزی از درون خود جامعه شکل گرفت. نه با کمک سرمایه و تکنولوژی خارجی.. مالزی سومین اقتصاد شرق آسیا و 29 جهان است.

 

 

15. تیمور شرقی
ارز: ایالات متحده دلار
 سرانه تولید ناخالص داخلی: $ 21، 705

 

Stadt aus Sicht vom Boot

 

تیمور شرقی کشوری ناشناخته و مرفع در جنوب شرقی آسیا است. این کشور شامل جزار مختلف است. نفت و گاز در این جزایر کشف شده و باعث رونق اقتصادی این کشور شده. صادرات کالاهایی همچون قهوه, سنگ,مرمر, چوب, صندل و… به رونق اقتصادی تیمور شرقی کمک کرده است. البته اکثر جمعیت روستایی این کشور در فقر به سر می برند.

 14. عمان
ارز: ریال عمان
سرانه تولید ناخالص داخلی : 29،813 $

Oman

 

عمان کشوری با موقعیت استراتژیک خود و همسایگان ثروتمند. کشور عمان طی چند سال گذشته مردم مرفع داشته است. کشور عمان در رده چهاردهم ثروتمندترین کشورهای آسیا قرار دارد.

 

13. امارات متحده عربی
ارز: درهم امارات متحده عربی
 سرانه تولید ناخالص داخلی: 30،122 $

پول مفت هیچ وقت باعث پیشرفت نمی شود. این مثال مصداق کشورهای عربی است. این کشورها با داشتن ذخایر انرژی مثل نفت و گاز در کوتاه مدت به رشد اقتصادی کاذب رسیدند. در واقع تمامی ثروت این کشورها به نفت وابسته است. و پیشرفت آنها بومی نیست. بلکه از خارج خریداری شد. و هیچ گاه نتوانسته در زمینه های علمی, صنعتی و … به پیشرفت برسند. امارات مثال بارز در این زمینه است.

کشور امارات به کمک پول مفت نفت در طی این چند سال اخیر رشد اقتصادی خوبی داشته است. البته تمامی این پیشرفت و مدرنیزه سازی را از خارج خریداری کرده است. هر چند درآمد سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور بالا است. اما پیشرفت اقتصادی آن بومی نیست.

UAE

 

 

12. عربستان سعودی
ارز: دو میلیون ریال عربستان
سرانه تولید ناخالص داخلی : $ 31.245

Saudi Arabia

عربستان سعودی کشوری که بیشترین ذخایر انرژی جهان را دارد. منشاء رشد اقتصادی عربستان فروش نفت و درآمد هنگفت کعبه می باشد. موقعیت زیارتی عربستان به خاطر کعبه آن را به یکی از مرفع ترین کشورهای جهان تبدیل کرده است. اما با داشتن این همه ثروت و درآمد اقتصادی عربستان یکی از عقب مانده ترین کشورهای جهان است. کشوری که حتی خلبان هم از خود ندارد. و آنها از خارج اجاره می کند. درآمد اقتصادی عربستان به هیچ وجه نتوانسته زمینه ساز رشد صنعتی, فرهنگی, تکنولوژی این کشورها شود. بلکه یک کشور کاملا وابسته و مصرف گرا است. و حتی از لحاظ سیاسی و نظامی تحت سلطه کشورهای غربی است.

 

11. کره جنوبی
ارز: وون کره جنوبی
سرانه تولید ناخالص داخلی : $ 33.198

 

رده یازدهم ثروتمندترین کشورهای آسیا به کره جنوبی اختصاص دارد. برخلاف کشورهای عربی ثروت کره جنوبی مدیون نیروی فکری این کشور و تولیدات آن در زمینه صنعتی, تکنولوژی و … می باشد. امروز در هر خانه ای و در هر نقطعه دنیا که شما سفر کنید محصولات کره جنوبی را مشاهده می کنید. از گوشی های تلفن همراه تا تلویزیون و … کره جنوبی یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان است. رشد اقتصادی آن کاملا بومی و برگرفته از تلاش نیروی فکری این کشور می باشد.

کره جنوبی پنجمین صادر کننده جهان و هفتیمن وارد کننده می باشد. و سالیانه 20 درصد رشد اقتصادی دارد. این کشور روند توسعه یافتگی خود را بین سال های 1962 و 1994 رقم زده است. خاطر نشان کنم که کره جنوبی بیشترین بودجه نظامی جهان را دارد.

South Korea

 

10. بحرین
ارز: دینار بحرین
 سرانه تولید ناخالص داخلی: $ 34.584

بحرین یکی دیگر از کشورهای عربی منطقه که با جمعیت کم و موقعیت تجاری خوب , اقتصاد آزاد, نفت و گردشگری باعث رشد اقتصادی این کشور کوچک شده است.

 

Four Seasons Bahrain, perspective
09. اسرائیل
ارز: شکل جدید اسرائیل
سرانه تولید ناخالص داخلی :
$34.770

 

Israel

 

کشور جنایتکار اسرائیل : یکی از پیشرفته ترین کشورهای جنوب غربی آسیا با داشتن 8 میلیون جمعیت. تمرکز بر توسعه صنعتی و تکنولوژی . یکی از بزرگترین سازندگان اسلحه در جهان . موقعیت اسرائیل باعث جذب میلون ها گردشگر مذهبی به این کشور شده است. البته یهودیان جهان نیز به این کشور کمک اقتصادی می کنند.
08. ژاپن
ارز: ین ژاپن
 سرانه تولید ناخالص داخلی: $ 36.899

ژاپن به عنوان یک جهان از هم جدا توصیف شده است. سرزمین آفتاب تابان است اقتصادی که سومین اقتصاد ملی در سال 2012 نامگذاری شد چهارمین اقتصاد جهان پس از ایالات متحده آمریکا, چین, هند از نظر برابر قدرت خرید.

Tokyo Dome

 

 

7.) کویت
ارز: دینار کویت
سرانه تولید ناخالص داخلی : $ 39.706

kuwait

 

کویت با جمعیت 2 میلیون نفر و پنجمین کشور دارای خایر نفتی در جهان است. ثروت کویت مثل دیگر کشورهای عربی بر اساس درآمد نفتی است.

 

 

 6.) تایوان
ارز: دلار جدید تایوان
 سرانه تولید ناخالص داخلی: $ 37.767

taiwan 2

 

تایوان کشوری کاملا مدرن و پیشرفته بر پایه درآمد صنعتی – کاهش دخالت دولت در اقتصاد و سرمایه گذاری باعث رشد اقتصادی تایوان شده است.

 

5.) برونئی
ارز: دلار برونئی
سرانه تولید ناخالص داخلی : $ 55.111

 

brunei

 

برونئی کشوری که از لحاظ برابری قدرت خرید در جامعه نسبت به رشد اقتصادی آن رتبه پنجم جهان است. عمده درآمد برونئی از نفت به دست می آید.

 

4.) هنگ کنگ
ارز: رنمینبی
 سرانه تولید ناخالص داخلی: $ 55.383

 

Hong_Kong_Skyline_Restitch_-_Dec_2007

هنگ کنگ دارای یک اقتصاد سرمایه داری پیشرفته با خدمات مشخص شده توسط مالیات کم و تجارت آزاد است. آن را به یکی از مهم ترین مرکز مالی بین المللی در کنار لندن و نیویورک تبدیل کرده است. واحد پول آن هشتمین ارز ترین بین المللی معبتر جهان است.

 

3.) ماکائو
ارز: pataca Macanese
تولید ناخالص داخلی سرانه: 59،451 $

 

macau

 

در مقام سوم کشور ماکائو قرار دارد. بهش مالیاتی برای تولید کنندگان- کشوری با اقتصاد آزاد و بر پایه گردشگری و رفاهی. صادرات نساجی, تولید پوشاک, بانکداری, خدمات مالی و.. باعث رشد اقتصادی ماکائو شده است. ماکائو یک مرکز مالی دریایی  یک پورت رایگان بدون داشتن رژیم های کنترل ارز خارجی است.

 

2.) سنگاپور
ارز: دلار سنگاپور
سرانه تولید ناخالص داخلی : 64،584 $

 

singapore

 

سنگاپور کشوری توسعه یافته به معنای واقعی بدون داشتن ذخایر زیر زمینی مثل نفت. توسعه اقتصادی سنگاپور مدیون نیروی انسانی و فکری این کشور است. سنگاپور یکی از اعضای اصلی”آس آن” است. سنگاپور با استفاده از دانش بومی و فناوری به یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان تبدیل شود.

 

1.) قطر
ارز: ریال قطر
   سرانه تولید ناخالص داخلی: 98،814
$

qatar1

رتبه نخست ثرتمندترین کشور آسیا به قطره یکی از کشورهای صادر کننده نفت اختصاص دارد. کشوری کم جمعیت و وابسته به قدرت های غربی.. کشوری که دراکثر رشته های ورزشی از خارج بازیکن می گیرد. اقتصاد قطر کاملا وابسته به صادرات نفت است. و گرنه این کشور از لحاظ نیروی انسانی کارآمد, تولیدصنعتی, تکنولوژی یکی از عقب مانده ترین کشورهای جهان است.

 

منبع: http://listabuzz.com

 

 

آریو اشراقی راد

متخصص سئو و طراح سایت، از بچه های خون گرم جنوب، دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه شهید چمران، کارشناسی ارشد و دکترا از دانشگاه گوگل!! دوست دارم تجربیاتمو با شما درمیان بذارم. اما متاسفانه مشغله کاری زیاد اجازه نمیده!

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا